Spring naar content

Dr. Tom Tobé

Internist-nefroloog

  • Functies: Internist-nefroloog bij Dianet en in het Diakonessenhuis Utrecht/Zeist | Medisch directeur Oost
  • Studie: Geneeskunde aan het Rijks Universitair Centrum Antwerpen en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, Opleiding tot internist in de Isala Klinieken te Zwolle en het UMCG, Opleiding tot internist-nefroloog in het UMCG, Opleiding tot internist-intensivist in het UMCU
  • BIG nr: 39024324901

Nefrologie

“Ik begeleid patiënten die hemodialyse nodig hebben in het Gezondheidshuis. Daarnaast ben ik werkzaam in het Diakonessenhuis in Utrecht/Zeist, waar interne geneeskunde in de volle breedte wordt beoefend. Binnen de nefrologie hebben preventie van chronische nierschade, glomerulaire aandoeningen (nierfilterontsteking) en systeemziekten (ziekten waarbij meerdere organen tegelijkertijd aangetast worden) mijn aandacht. Daarnaast draag ik zorg voor de begeleiding van patiënten na een niertransplantatie.”

Publicaties van Dr. Tom Tobé zijn te vinden via PubMed.

Foto van het Gezondheidshuis in Utrecht

Gezondheidshuis
Bosboomstraat 1G
3582 KE Utrecht

030 880 8888

Openingstijden en bereikbaarheid
Foto van het Gezondheidshuis in Utrecht

Gezondheidshuis

Maandag t/m zaterdag: 7.30 – 22.00 uur

U kunt parkeren op de parkeerplaats van het Diakonessenhuis. Daarna gaat u naar binnen via de ingang in de glazen doorgang tussen het Gezondheidshuis en het Diakonessenhuis. Via de deur rechts komt u in de centrale hal, hier ziet u aan uw rechterhand de ingang van Dianet. U kunt zich melden bij de receptie.