Spring naar content

Dialyse in een centrum

Het is bij Dianet mogelijk om te dialyseren in een van onze centra in Amsterdam of Utrecht. In Amsterdam bevinden onze centra in het Amsterdam UMC, locatie AMC en locatie VUmc. In Utrecht zitten we in het Gezondheidshuis, dichtbij het Diakonessenhuis. Op onze centra kunt u alleen overdag dialyseren. 

Dialyseschema

In onze centra dialyseert u op vaste dagen en tijdstippen. Natuurlijk kan het voorkomen dat u een keer wilt wisselen van dag of tijdstip. In overleg bekijken we dan wat er mogelijk is.

Mogelijkheden

Als u toe bent aan dialyse is het fijn als u daarbij zelf kunt kiezen waar u het liefst zou willen dialyseren. Soms is het maken van een persoonlijke keuze om medische redenen helaas niet mogelijk en bent u op een centrum aangewezen. Bijvoorbeeld als u speciale of intensieve zorg nodig hebt, die we alleen in het centrum kunnen geven.

Als u kiest voor thuis dialyseren, start u uw dialysebehandeling eerst een periode op een dialysecentrum. Dat kan ook bij ons. Na die periode starten we als uw gezondheid en dialyses dit toelaten samen met u het proces op om ‘naar huis’ te gaan. Zodat u thuis zelfstandig of ondersteund verder kunt dialyseren. Dianet heeft hiermee jarenlange ervaring.

Wist u dat we in Amsterdam ook kinderdialyse verzorgen?

Heeft u vragen over dialyse op het centrum? Neem contact met ons op

Onze centra

Foto van buitenzijde locatie VUmc

Amsterdam UMC, Locatie VUmc
De Boelelaan 1117
1081 HV Amsterdam

020 888 8700

Openingstijden en bereikbaarheid
Foto van buitenzijde locatie VUmc

VUmc

Maandag t/m vrijdag: 7.30 – 21.30 uur
Zaterdag: 7.30 – 15.30 uur
Zondag: 8.30 – 16.30 uur

Bezoekers die met de auto komen, kunnen in de parkeergarage van P1 parkeren. Dianet vindt u op de begane grond 0D. Voor patiënten gelden aparte afspraken voor parkeren. Wanneer u zelf naar de dialyse komt, kunt u uw auto parkeren bij de hoofdingang op een invalide parkeerplaats. U legt dan onder uw voorruit een notitie met daarop: Dialyse.

Foto van locatie AMC van het Amsterdam UMC

Amsterdam UMC, Locatie AMC
Meibergdreef 7
1105 AZ Amsterdam

020 888 8700

Openingstijden en bereikbaarheid
Foto van locatie AMC van het Amsterdam UMC

AMC

Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 21.00 uur    
Zaterdag 08.00 tot 16.00 uur 
Zondag 13.00 tot 21.00 uur  

Bezoekers die met de auto komen, kunnen het best in de parkeergarage P2 parkeren. Dianet vindt u op de begane grond in het Q-gebouw (route 38). U meldt zich daar bij de Servicedesk. Voor patiënten gelden aparte afspraken voor parkeren. Zij kunnen bij de Servicedesk een tijdelijke parkeervergunning halen.

Foto van het Gezondheidshuis in Utrecht

Gezondheidshuis
Bosboomstraat 1G
3582 KE Utrecht

030 880 8888

Openingstijden en bereikbaarheid
Foto van het Gezondheidshuis in Utrecht

Gezondheidshuis

Maandag t/m zaterdag: 7.30 – 22.00 uur

U kunt parkeren op de parkeerplaats van het Diakonessenhuis. Daarna gaat u naar binnen via de ingang in de glazen doorgang tussen het Gezondheidshuis en het Diakonessenhuis. Via de deur rechts komt u in de centrale hal, hier ziet u aan uw rechterhand de ingang van Dianet. U kunt zich melden bij de receptie.

Nieuws en verhalen