Spring naar content

Mijn PGO

Dianet vindt het belangrijk om aan te sluiten op de digitale ontwikkelingen binnen de zorg. Daarom is het mogelijk dat u uw medische gegevens van Dianet kunt bekijken in een Persoonlijke GezondheidsOmgeving (PGO).

Wat is een PGO?

In een Persoonlijke GezondheidsOmgeving kunt u op 1 plek medische gegevens van uzelf inzien van verschillende zorgverleners. U ziet in uw eigen omgeving dus zowel gegevens van Dianet als gegevens van bijvoorbeeld uw huisarts, ziekenhuis of apotheek. Dit maakt het voor u makkelijker om overzicht te hebben van al uw medische gegevens.

Welke gegevens kunt u van Dianet vinden in uw PGO?

In uw PGO kunt u rond uw dialyse(s) bij Dianet een deel van uw medische gegevens inzien. Zo ziet u bijvoorbeeld uw labuitslagen of dieetvoorschriften. Ook vindt u een aantal medische documenten zoals het verslag van uw jaargesprek met uw nefroloog of EVV’er of bijvoorbeeld het resultaat van de vragenlijst van de Nefrovisie (PROMs). Het PGO is in ontwikkeling. Wij verwachten dat Dianet de komende jaren steeds meer informatie met u deelt. Een PGO is niet verplicht. Het is voor u een hulpmiddel om zelf meer inzicht te krijgen in de zorg die Dianet aan u geeft.

Hoe maak ik een PGO aan?

Vanuit Dianet adviseren wij u om gebruik te maken van Quli of Gezondheidsmeter, deze PGO aanbieders hebben wij getoetst op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Echter staat het u vrij om een andere aanbieder te kiezen. U kiest er zelf een. Op www.pgo.nl vindt u meer informatie over hoe u een PGO kunt aanmaken, hoe u inlogt en uw gegevens ophaalt.

Vragen over het PGO?

  • Voor zorginhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met uw eigen EVV’er of behandelend arts.
  • Voor technische vragen (inloggen, account aanmaken, overige vragen) kunt u contact opnemen met de PGO aanbieder die u gekozen heeft of kijk op www.pgo.nl.