Spring naar content

Uw mening

Hoe ervaart u onze zorg? Hoe kunnen we nog beter aan uw wensen en behoeftes voldoen? Uw mening en ervaringen kunt u als patiënt op verschillende manieren kwijt. 

Compliment of suggestie

Wilt u ons of een van onze medewerkers een compliment geven? Of heeft u een suggestie waarmee we de zorg kunnen verbeteren? Dat vinden we leuk om te horen!

Geef hier uw compliment of suggestie door.

ZorgkaartNederland, een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland​​​​​​, biedt onafhankelijke keuze-informatie om patiënten te helpen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen. Uw ervaring met onze zorg kunt u ook op deze website achterlaten.

Schrijf uw review voor ZorgkaartNederland hier.

Uw belangen

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle patiënten van Dianet. Adviezen en suggesties van patiënten voor verbetering van de zorgverlening ontvangt de cliëntenraad graag.

Lees hier hoe u met de cliëntenraad in contact komt.

Klachten

De medewerkers van Dianet doen hun best om u zo goed mogelijk te behandelen. Het kan gebeuren dat uw behandeling niet volgens uw verwachtingen verloopt. Dit horen we graag. Door uw klacht te uiten, kunnen we uw probleem samen aanpakken en oplossen.

Meer over klachten en hoe u deze indient.

Foto van locatie AMC van het Amsterdam UMC

Amsterdam UMC, Locatie AMC
Meibergdreef 7
1105 AZ Amsterdam

020 888 8700

Openingstijden en bereikbaarheid
Foto van locatie AMC van het Amsterdam UMC

AMC

Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 21.00 uur    
Zaterdag 08.00 tot 16.00 uur 
Zondag 13.00 tot 21.00 uur  

Bezoekers die met de auto komen, kunnen het best in de parkeergarage P2 parkeren. Dianet vindt u op de begane grond in het Q-gebouw (route 38). U meldt zich daar bij de Servicedesk. Voor patiënten gelden aparte afspraken voor parkeren. Zij kunnen bij de Servicedesk een tijdelijke parkeervergunning halen.

Foto van buitenzijde locatie VUmc

Amsterdam UMC, Locatie VUmc
De Boelelaan 1117
1081 HV Amsterdam

020 888 8700

Openingstijden en bereikbaarheid
Foto van buitenzijde locatie VUmc

VUmc

Maandag t/m vrijdag: 7.30 – 21.30 uur
Zaterdag: 7.30 – 15.30 uur
Zondag: 8.30 – 16.30 uur

Bezoekers die met de auto komen, kunnen in de parkeergarage van P1 parkeren. Dianet vindt u op de begane grond 0D. Voor patiënten gelden aparte afspraken voor parkeren. Wanneer u zelf naar de dialyse komt, kunt u uw auto parkeren bij de hoofdingang op een invalide parkeerplaats. U legt dan onder uw voorruit een notitie met daarop: Dialyse.

Foto van het Gezondheidshuis in Utrecht

Gezondheidshuis
Bosboomstraat 1G
3582 KE Utrecht

030 880 8888

Openingstijden en bereikbaarheid
Foto van het Gezondheidshuis in Utrecht

Gezondheidshuis

Maandag t/m zaterdag: 7.30 – 22.00 uur

U kunt parkeren op de parkeerplaats van het Diakonessenhuis. Daarna gaat u naar binnen via de ingang in de glazen doorgang tussen het Gezondheidshuis en het Diakonessenhuis. Via de deur rechts komt u in de centrale hal, hier ziet u aan uw rechterhand de ingang van Dianet. U kunt zich melden bij de receptie.