Spring naar content
15 maart 2024

Dialyse dicht bij huis: Open Huis dialysehubs april 2024

Voor iedereen die graag een keer een kijkje komt nemen in een dialysehub, organiseren we binnenkort een Open Huis. Loop gerust binnen, dan leiden we u rond en vertellen we wat u kunt verwachten. Natuurlijk is er volop ruimte om uw vragen te stellen. 

Wat is een dialysehub?

Sommige patiënten die in een ziekenhuis dialyseren, hebben veel reistijd om vanuit huis naar het ziekenhuis te komen. Daarom heeft Dianet regionale dialysehubs opgericht: kleinschalige behandelruimtes, dicht bij huis, waar patiënten onder begeleiding van een dialyseverpleegkundige of dialyseassistent dialyseren. We werken hierbij samen met omliggende ziekenhuizen. Patiënten blijven dus onder behandeling van hun eigen nefroloog en bezoeken ook de eigen nierfalenpoli.

Waar en wanneer is het Open Huis?

Dianet organiseert een Open Huis in twee verschillende hubs in april 2024:

Dialysehub Ruurlo

Het Open Huis in Ruurlo is op maandag 15 april a.s. tussen 14.00 en 16.00 uur. Het adres van Dialysehub Ruurlo is Borculoseweg 4.

Dialysehub Aalten

Het Open Huis in Aalten is op dinsdag 23 april a.s. tussen 14.00 en 16.00 uur. Het adres van Dialysehub Aalten is Koeweide 4.

Liever een ander moment?

Schikt dit moment niet, maar wilt u wel graag een keer komen kijken? Stuur ons een mail. Dan nemen we daarvoor contact met u op: communicatie@dianet.nl.

Natuurlijk zijn familie of bekenden ook welkom. Heel graag tot dan!

Nieuws en verhalen