Spring naar content
11 juni 2024

Zaterdag 22 juni: Open Dag in Amsterdam

Als uw nieren niet goed meer werken, is dialyse een behandelmogelijkheid. Een dialysemachine neemt een deel van de werking van uw nieren over, zo haalt de machine bijvoorbeeld afvalstoffen uit het bloed. Dat gebeurt meerdere keren per week, gedurende een aantal uur. Graag laat Dianet zien wat dialysezorg is én wat dialyse voor patiënten en hun naasten betekent. Daarom openen wij op zaterdagmiddag 22 juni in Amsterdam onze deuren. Komt u ook?

Open Dag met activiteiten voor jong en oud

Tijdens een rondleiding krijgt u een uniek kijkje achter de schermen. Voor jong en oud is er van alles te doen. Loop binnen in de kinderdialysekamer, maak een echo, prik een shunt aan op een oefenarm, proef zoutarme recepten van kok en foodvlogger Taurai Becker, trommel mee op de djembé of los de Dianet escape game op.

Voor wie?

  • Dialyseert u al bij ons in Amsterdam en wilt u deze plek eens aan uw familie en vrienden laten zien?
  • Dialyseert u op een andere locatie via Dianet en wilt u graag eens in Amsterdam komen kijken?
  • Heeft u misschien interesse om bij Dianet te werken en wilt u meer weten over onze opleidingen?
  • Of bent u uit interesse gewoon nieuwsgierig naar wat wij doen?

Wees welkom op zaterdagmiddag 22 juni!

Kom naar onze Open Dag!

Tussen 13.30 en 17.30 uur bent u van harte welkom. Medewerkers van Dianet leiden u rond en er is volop gelegenheid om uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Startpunt van de Open Dag is onze locatie AMC, Q-1, Meibergdreef 7, 1105 AZ Amsterdam. Vanaf de hoofdingang van Amsterdam UMC volgt u route 38 naar het Q-gebouw. Dianet bevindt zich in het Q-gebouw op de begane grond (Q-1). Tijdens de Open Dag heeft u ook de mogelijkheid om onze locatie VUmc te bekijken. Daarvoor werken we met een pendel-personenbusje.

We kijken uit naar uw komst!

Nieuws en verhalen