Spring naar content

Open Dag Dianet Amsterdam

Als uw nieren niet goed meer werken, is dialyse een behandelmogelijkheid. Een dialysemachine neemt een deel van de werking van uw nieren over, zo haalt de machine bijvoorbeeld afvalstoffen uit het bloed. Dat gebeurt meerdere keren per week, gedurende een aantal uur. Graag laat Dianet zien wat dialysezorg is én wat dialyse voor patiënten en hun naasten betekent. Daarom openen wij op zaterdagmiddag 22 juni in Amsterdam onze deuren. Komt u ook?

Open Dag over dialyse

Tijdens een rondleiding krijgt u een uniek kijkje achter de schermen. Voor jong en oud is er van alles te doen. Loop binnen in de kinderdialysekamer, maak een echo, prik een shunt aan op een oefenarm, proef zoutarme recepten van kok en foodvlogger Taurai Becker, trommel mee op de djembé of los de Dianet escapegame op.

Voor wie?

  • Dialyseert u al bij ons in Amsterdam en wilt u deze plek eens aan uw familie en vrienden laten zien?
  • Dialyseert u op een andere locatie via Dianet en wilt u graag eens in Amsterdam komen kijken?
  • Heeft u misschien interesse om bij Dianet te werken en wilt u meer weten over onze opleidingen?
  • Of bent u uit interesse gewoon nieuwsgierig naar wat wij doen?

Wees welkom op zaterdagmiddag 22 juni!

Programma Open Dag Dianet Amsterdam

Tussen 13.30 en 17.30 uur kunt u binnen lopen en deelnemen aan verschillende activiteiten. Hieronder vindt u het overzicht in een blokschema.

Programma van de Open Dag over dialyse bij Dianet Amsterdam. Zaterdagmiddag 22 juni 2024.

Kom naar de Open Dag!

Tussen 13.30 en 17.30 uur bent u van harte welkom. Medewerkers van Dianet leiden u rond en er is volop gelegenheid om uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Startpunt van de Open Dag is onze locatie AMC, Q-1, Meibergdreef 7, 1105 AZ Amsterdam. Vanaf de hoofdingang van Amsterdam UMC volgt u route 38 naar het Q-gebouw. Dianet bevindt zich in het Q-gebouw op de begane grond (Q-1).

Tijdens de Open Dag heeft u ook de mogelijkheid om onze locatie VUmc te bekijken. Daarvoor werken we met een pendel-personenbusje.

We kijken uit naar uw komst!

Foto van locatie AMC van het Amsterdam UMC

Amsterdam UMC, Locatie AMC
Meibergdreef 7
1105 AZ Amsterdam

020 888 8700

Openingstijden en bereikbaarheid
Foto van locatie AMC van het Amsterdam UMC

AMC

Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 21.00 uur    
Zaterdag 08.00 tot 16.00 uur 
Zondag 13.00 tot 21.00 uur  

Bezoekers die met de auto komen, kunnen het best in de parkeergarage P2 parkeren. Dianet vindt u op de begane grond in het Q-gebouw (route 38). U meldt zich daar bij de Servicedesk. Voor patiënten gelden aparte afspraken voor parkeren. Zij kunnen bij de Servicedesk een tijdelijke parkeervergunning halen.