Vakantiedialyse

English version: Holiday dialysis

23-6-2020 - Vanwege de coronacrisis biedt Dianet alleen vakantiedialyse aan voor vakantiegasten uit Nederland. Voorafgaand aan hun komst krijgt de patiënt een gezondheidscheck. We volgen hierbij de landelijke richtlijnen.

Ook als u dialyseert, kunt u op vakantie. Daar komt wel wat bij kijken, maar met een goede voorbereiding kunt u er gerust even tussenuit. Bent u in onze regio voor vakantie, zakenreis of familiebezoek? Dan bent u voor hemodialyse van harte welkom op onze centra in Utrecht en Amsterdam.

Bent u op zoek naar een dialysecentrum om tijdelijk te dialyseren? Dan kunt u voor hemodialyse terecht bij ons in het Gezondheidshuis in Utrecht of in het AMC in Amsterdam. U dialyseert op een afdeling die van alle gemakken is voorzien:

  • Comfortabele dialyseplaatsen
  • Gratis WIFI
  • TV en radio
  • Uitgebreide collectie tijdschriften en kranten

Goed bereikbaar

Onze centra zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Kijk voor een routebeschrijving bij onze locaties.

Tarieven dialyse

Als u hier tijdelijk dialyseert, geldt het zogenoemde passantentarief. De kosten van een dialysebehandeling vindt u in het overzicht Passantentarief.

Tips voor uw vakantie

Dianet werkt samen met de volgende organisaties en regelt hier de faciliteiten voor hemodialyse:

Afbeelding vakantiedialyse campingboerderij De Bourgondiër
Dialyse op vakantie bij campingboerderij De Boergondiër
Afbeelding vakantiedialyse campingboerderij De Bourgondiër
Hotelkamer en dialyseruimte bij de Boergondiër

Meer informatie

Hebt u vragen over dialyseren op vakantie? Neem telefonisch contact op via 030 880 8888 (servicedesk Utrecht) of mail naar servicedesk@dianet.nl.

Meer over dit onderwerp: