Spring naar content

Dit is Dianet

Al meer dan 55 jaar verzorgt Dianet als medisch-specialistisch centrum dialysezorg voor patiënten met nierfalen. Dianet is een categoraal ziekenhuis. Wij behandelen patiënten op een van onze centra, dichtbij huis in een van onze dialysehubs of thuis. Dat doen we met ongeveer 350 professionals. Als je geraakt wordt door nierfalen en moet gaan dialyseren, komt er veel op je af. Daarom vinden we persoonlijke aandacht en professionele, oprechte betrokkenheid heel belangrijk.

Partner in thuishemodialyse

Dianet werkt met heel veel ziekenhuizen in Nederland samen. Dagelijks staan we in contact met vele nefrologen en dialyseverpleegkundigen uit heel het land. Wij helpen ziekenhuizen om hun patiënten thuis of dicht bij huis te kunnen laten dialyseren in een dialysehub. Ook lichten we patiënten in de pre-dialysefase voor over de mogelijkheden om thuis of dicht bij huis te dialyseren. Tot slot delen wij met de ziekenhuizen waarmee we samenwerken graag onze expertise op het gebied van thuishemodialyse en helpen wij dialyseverpleegkundigen om hun kennis en vakmanschap bij te houden.

Welkom

nieuwe collega

Wij zijn Dianet, hét medisch-specialistisch behandelcentrum voor dialysezorg. Regelmatig zoeken wij naar leuke, enthousiaste collega’s wiens hart ligt bij het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten met nierfalen, want dat is onze missie. Bij ons kun je aan het werk in een van onze regio’s: bij patiënten thuis of in dialysehubs. Ook kun je terechtkomen op een van onze centra in Amsterdam of Utrecht. Aandacht voor het bijhouden van je vakmanschap vinden we heel belangrijk. Ook leiden we jaarlijks zelf diverse dialyseassistenten en dialyseverpleegkundigen op.

Nieuws en verhalen